Geboortekaartjes

Als aanstaande ouder wil je niets liever dan de komst van jullie baby op een bijzondere manier aankondigen aan vrienden en familie. Wij begrijpen dat als geen ander en zorgen ervoor dat het kaartje perfect past bij jullie als ouder en bij jullie nieuwe gezinssituatie. We werken enkel met de beste materialen en drukkers die de hoogste kwaliteit garanderen. 

Geboortekaartjes West-Vlaanderen

Hoe gaan we te werk?

Onze aanpak begint met een kennismakingsgesprek. Dit is een onze kans om te luisteren naar jullie wensen en ideeën.

Op basis van deze informatie zullen we enkele ontwerpen voorstellen. Het ontwerp dat jullie het meest aanspreekt, werken we op verder.

Wij weten hoe belangrijk het is om te weten hoe jullie kaartje er in het echt uitziet. Daarom laten wij zodra het ontwerp goedgekeurd is een proefdruk maken. Op deze manier zijn we zeker dat het kaartje er precies uitziet zoals jullie in gedachten hadden.

Op de dag van de geboorte moeten jullie nog de lengte en het gewicht van jullie kindje doorgeven. Wij verwerken deze gegevens dan in het ontwerp van het kaartje. Voordat we het kaartje naar de drukker sturen, sturen we jullie nog een digitaal voorbeeld. Op deze manier kunnen jullie het kaartje nog eens nazien.

Wij kijken er naar uit om met jullie samen te werken en jullie te helpen deze speciale dag te vieren.

Geboortekaartje op maat

Hebben jullie al een idee voor het ontwerp van jullie geboortekaartje, maar weten jullie niet waar te beginnen? Of zijn jullie nog op zoek naar inspiratie? Wij staan voor jullie klaar om te helpen bij het ontwerpen van het perfecte geboortekaartje.

Het enige wat jullie moeten doen is ons een e-mail sturen met jullie ideëen en wensen.
Wij maken vrijblijvend een offerte voor jullie. Wij kiezen alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat het kaartje er fantastisch uitziet en nog vele jaren gekoesterd kan worden.

Wij kijken ernaar uit om van jullie te horen!

info@buroallure.be

  • Geboortekaartje Letterpress West Vlaanderen
  • Geboortekaartje linnen Roeselare